Skip to main content

Vem bryr sig om att det är Bluetooth som löser det

Ibland gör vi en massa saker men tänker inte på den som ska använda den eller ta tillfället i akt att göra något bra med en förändring som bara är av teknisk natur, dvs rätt meningslös för alla andra. Jag har arbetat på många stora och små bolag när man möter exakt detta och man gör oftast ett snedtänk om varför man ska göra det samt om man kan göra något bra av det som påverkar användarna positivt. Oftast blir det mest, varför gör ni detta? 

Ibland behöver man göra projekt som inte påverkar användaren så mycket eller iallafall inte visuellt. Träffar man rätt där så blir det som exemplet i videon om att användaren tyckte det såg likadant ut fast förändringen var väldigt stor tekniskt.

Tack Anders Kavcic för kortet du tog av mig på Ruths nere i Malmö på en lunch. Du måste ha retuscherat den en del… 🙂