Skip to main content

Personal branding event i Stockholm

Min kära vän Mira Thimmayya höll i en workshop inom sitt starka komptensområde, Personal branding med sitt nya koncept Brandfixer. Efter en lång och intensiv dag med många energiska och starka människor så är man mentalt slut men full av nya tankar och energi för framtiden.

Ska bli så kul att ta alla verktyg jag fick med mig under dagen och bygga vidare på något nytt för mig, mig själv i fokus.

Personal branding blir allt viktigare eftersom allt inom social media och samhället blir mer personligt. Många företag, speciellt inom konsult och sälj bygger mycket på personlighet och mindre på företagets varumärke. Ser fram emot när det första bolaget börjar promota sina anställda istället för att promota bolaget. Värdet kommer ökas och jag tror man kan få en väldigt bra genomslags kraft men då måste man våra göra det.