Skip to main content

AI för ledare på Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet arrangerar en utbildning som heter AI för ledare en gång per år där man bjuder in företag att skicka människor för att lära sig mer om AI, diskutera med varandra och välja ett problem att utforska. Jag kände att det är något om ligger bra i tiden att lära mig mer om och även förstår de potentiella kunder som finns både i rummet och omkring mig.

Vi har påbörjat ett samarbete med ett ledande AI bolag i Stockholm, Savantic, och det ska bli kul att se vart de tar vägen. Jag läser parallellt en mer teknisk utbildning på Linköpings Universitet om AI så jag lär mig koda igen, Python är ju galet coolt vad man kan göra med så får rader kod.

Det svåra är som alltid, att hinna med allt. Som entreprenör så finns ju alltid den där ”Tidsoptimisten” därinne och maler.