Skip to main content

INVIGNING AV LEAPS STUDIOS

Förra torsdagen var det äntligen dags för oss att bjuda in till invigning av LEAPS Studios. Vi har längtat efter att få samla våra kunder, vänner och partners för att fira att vårt nya kontor i Bländapassagen är klart. Kontoret är designat med hjälp av PLYM och har inspiration från Michelberger Hotel i Kreuzberg, Berlin. Det vi fastnade för när vi besökte Michelberger var deras hotellrum med träbyggnader inuti rummen och den svarta trappan i Kreuzberg där många sitter på kvällarna för att umgås och dricka vin. Med dessa i åtanke skapade vi ett eget trähus, perfekt för onlinemöten eller telefonsamtal, och vår egen svarta trappa för eftermiddagskaffet. Detta är helt klart våra två favoritplatser på LEAPS Studios. En annan del i kontoret som vi direkt fastnade för är det välvda taket i tegel som ger en otroligt fin rymd till rummet.

Till LEAPS Studios är man varmt välkommen om man för några timmar eller en dag vill sitta någon annanstans än på sin vanliga arbetsplats. Här hoppas vi man kan få ny inspiration till sitt arbete, både via miljön och personliga möten. Vi hjälper gärna till att bolla nya tankar, idéer eller projekt. Hör av er till hej@leaps.se om ni är intresserade av att sitta några timmar eller en dag på LEAPS Studios.

 

Under invigningen bjöd vi på goda charkuterier från Joels Ost, förstklassigt kaffe från OAS och skålade i champagne. Vi är oerhört glada över alla som kom och firade vår nya lokal med oss och alla fantastiska inflyttningspresenter som vi blev överrösta med. Det märktes att det var länge sedan vi kunde träffas och mingla, stämningen var på topp bland både nya och gamla bekanta. Framåt eftermiddagen var Victor Uland från Foxway på plats och talade om den nya digitala arbetsplatsen och hur de genom plattformsinnovation skapat ett helt nytt unikt erbjudande. Anders Bännstrand från H&M Group, som också skulle gästa oss, fick tyvärr förhinder men kommer i stället att besöka oss senare i vår.  Han kommer då föreläsa om en människocentrerad designstudio som syftar till att göra strategi påtaglig och möjliggöra innovation för hela H&M-koncernen, det ser vi mycket fram emot!

Kvällen avslutades senare på konceptrestaurangen Black Stone med ett 20-tal gäster, här åt vi god mat, drack gott och umgicks hela kvällen.

Tack alla vänner, partners och kunder som besökte oss under vår invigning!